Δικαιώματα πολιτών

και επιχειρήσεων στις

συναλλαγές τους με

τις δημόσιες υπηρεσίες.
Οδηγός ορθής

διοικητικής

συμπεριφοράς.


Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο
"Ο ΝΑΣΤΡΕΝΤΙΝ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ Η ΧΥΤΡΑ"

Σάββατο 26 – Τετάρτη 30 Απριλίου Αίθουσα «Οχληρών», 9 μ.μ.

Η "ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ" του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, φέτος ταξιδεύει στην μακρινή Ανατολή. Στην Καππαδοκία του 13ου αιώνα, όπου Άραβες, Τούρκοι, Εβραίοι, Αρμένιοι και Έλληνες συνιστούν ένα πολυπολιτισμικό μωσαϊκό, που συμβιώνει αρμονικά, επιβιώνει και μεγαλουργεί. Αφορμή για αυτό το ταξίδι, ο Νασρεντίν Χότζα. Ο ενίοτε πανούργος και ενίοτε αγαθός λαϊκός τύπος, που έχει μια ερώτηση για κάθε απάντηση και ένα πρόβλημα για κάθε λύση.

Περισσότερα..
Ημέρα γνωριμίας με τη βιβλιοθήκη

23 Απρίλιου 2014 – Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου   


Σας προσκαλούμε και φέτος να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να παρευρεθείτε στη γιορτή που συνδιοργανώνει η Βιβλιοθήκη και ο Σύλλογος Φίλων της Βιβλιοθήκης, την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 –Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, στους χώρους του Αναγνωστηρίου και του Media lab, από τις 5.00 μμ έως τις 10.00 μμ.


Περισσότερα...
e- Δημότης: Ο Δήμος Κοζάνης αλλάζει τα δεδομένα στη σχέση πολίτη-Δήμου

Την εφαρμογή « e-Δημότης», την πρώτη ολοκληρωμένη εφαρμογή στην Ελλάδα για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, που δημιούργησε ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με την εταιρία 
D-Waste, παρουσίασε σήμερα ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας

Περισσότερα...
Δράσεις Απριλίου στο media lab της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014  «Εβδομάδα Παιδικού Βιβλίου» σε συνεργασία με την Α/βάθμια & Β/βάθμια Εκπαίδευση Ν. Κοζάνης.        ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ – 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. «Εκθεση φωτογραφίας με έργα του φιλέλληνα Γαλλοελβετού φωτογράφου Fred Boissonnas απο τα ταξίδια του στην Ελλάδα».Η Συγκεκριμένη συλλογή είναι μέρος των έργων του Μπουασονά που ανήκουν στο Ριζάρειο Ίδρυμα. Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

 
Περισσότερα...
Ειδήσεις του Δήμου Κοζάνης


 

 

 

 e-Υπηρεσίες