.

 

 

.

 

Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο
Επανήλθε η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης
Και ουσιαστικά ανέλαβαν από σήμερα 11 Σεπτεμβρίου καθήκοντα οι Δημοτικοί Αστυνόμοι του Δήμου Κοζάνης.

Η  Δημοτική Αστυνομία θα έχει καθοριστική συμβολή στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης και των Δημοτικών Ενοτήτων και θα αποτελέσει σύμμαχο στην καθημερινότητα των δημοτών.

Ο Δήμος υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά πως η Δημοτική Αστυνομία θα φροντίσει για την πλήρη και καθολική  τήρηση των διατάξεων και όρων που προέρχονται από την  εκάστοτε κείμενη νομοθεσία, τις  τοπικές κανονιστικές αποφάσεις που εκδίδει η Δημοτική Αρχή και  τις  αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων των Δημοτικών Επιχειρήσεων.


Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη- Υπόμνημα θεμάτων και προτάσεων για την ΔΕΗΤον Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Μανώλη Παναγιωτάκη και αντιπροσωπεία στελεχών της επιχείρησης υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, την Τετάρτη το μεσημέρι στο Δημαρχείο Κοζάνης. Ο Δήμαρχος Κοζάνης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Πρόεδρο της ΔΕΗ μια σειρά από ζητήματα και προβλήματα που σχετίζονται με την παρουσία της ΔΕΗ στην περιοχή .Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε περιβαλλοντικά θέματα, στις μετεγκαταστάσεις, την απόδοση εδαφών στην τοπική κοινωνία, τις υποχρεώσεις της ΔΕΗ στην περιοχή, στην προετοιμασία της μεταλιγνιτικής περιόδου και στην στήριξη από μέρους της ΔΕΗ προς τις τοπικές κοινωνίες επάνω σε θέματα καθημερινότητας. Παράλληλα, έθεσε το ζήτημα της αύξησης του τοπικού πόρου ανάπτυξης και της επιβολής φόρου στερεών καυσίμων.  Περισσότερα...

Ξεκίνησε η λειτουργία των Mini Bus
Ξεκίνησε από σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου η λειτουργία των Mini Bus στην πόλη της Κοζάνης μετά τη συμφωνία, που επετεύχθη την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, ανάμεσα στο Δήμο και στο ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών.

Παράλληλα αποφασίστηκε εντός της χρονιάς και παράλληλα με τη διαδικασία εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, να εξετασθεί ο επανασχεδιασμός των διαδρομών.    Δρομολόγια/Χάρτες

 

Ειδήσεις του Δήμου Κοζάνης