.

 

 

.

 

Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο
Αξιοποίηση του χώρου του Σιδηροδρομικού Σταθμού- Συμφωνία Δήμου Κοζάνης, ΟΣΕ και ΓΑΙΑ ΟΣΕ

 Στο Δήμο Κοζάνης περνά η έκταση του Σιδηροδρομικού Σταθμού, μετά τη συμφωνία παραχώρησης από πλευράς ΟΣΕ και ΓΑΙΑ ΟΣΕ. Την Παρασκευή 26 Αυγούστου  πραγματοποιήθηκε η υπογραφή της συμφωνίας στο Δημαρχείο Κοζάνης, παρουσία της Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταφορών Πέτης Πέρκα, του Δ/νων Συμβούλου του ΟΣΕ Κων/νου Πετράκη, του Αναπληρωτή Δ/ντη της ΓΑΙΑ ΟΣΕ Θανάση Ακρίβου και του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη.
. Η αξιοποίηση του χώρου αναμένεται να γίνει με χρηματοδότηση από το  (ΕΣΠΑ 2014-2020), στην περίπτωση που εγκριθεί  το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που θα καταθέσει ο Δήμος έως τις 31/8/2016 στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή.


Περισσότερα...


Στα ΕΛ.ΤΑ. και τις συμβεβλημένες τράπεζες μπορούν να εξοφλούνται λογαριασμοί της ΔΕΥΑΚ. Τι ισχύει για τη ρύθμιση οφειλών

 

 

Στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) αλλά και σε τέσσερις (4) συμβεβλημένες τράπεζες μπορούν οι πολίτες να εξοφλούν τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., εκτός φυσικά των ταμείων της Δ.Ε.Υ.Α.Κ, τα οποία βρίσκονται στα νέα της γραφεία στο 2ο χλμ της Ε.Ο. Κοζάνης- Θεσσαλονίκης.  
Οι τρόποι εξόφλησης των λογαριασμών είναι οι εξής:

 

Γραφείο υποδοχής πρωτοετών φοιτητών από το Δήμο Κοζάνης


    Ο Δήμος Κοζάνης προχωρά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  στη σύσταση γραφείου υποδοχής πρωτοετών φοιτητών. Τα αποτελέσματα της περσινής πρώτης χρονιάς, ήταν άκρως ενθαρρυντικά καθώς ήταν δεκάδες οι νέοι φοιτητές και οι γονείς που αναζήτησαν και βρήκαν πληροφορίες για το νέο τόπο διαμονής τους.

Το γραφείο βρίσκεται εντός του Δημαρχείου Κοζάνης (στο ισόγειο) και έχει ως στόχο να δίνει βασικές πληροφορίες για την Κοζάνη στους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στους φοιτητές δίνεται χάρτης της Κοζάνη καθώς και όποια άλλη χρηστική πληροφορία , απαραίτητη για τις πρώτες μέρες διαβίωσης τους στη νέα τους πόλη.
Ειδήσεις του Δήμου Κοζάνης