.

 

 

.

 

Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο
Η ΔΕΥΑΚ μεταφέρθηκε στα νέα της γραφεία, στο 2ο χλμ Κοζάνης- Θεσσαλονίκης

   


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κοζάνης μεταφέρθηκε στα νέα της γραφεία που βρίσκονται στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κοζάνης- Θεσσαλονίκης (στην αριστερή πλευρά κατά την έξοδο από την Κοζάνη).

Εκεί μετακόμισαν και στεγάζονται πλέον όλες οι υπηρεσίες της που μέχρι τώρα βρίσκονταν επί της οδού Ι. Μικρού 1 (ταμείο, λογιστήριο και οι διάφορες διευθύνσεις και υπηρεσίες της) και Ελ. Βενιζέλου 30 (τμήμα πελατείας τηλεθέρμανσης).


Περισσότερα...


Επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα στο Δημαρχείο Κοζάνης

Στο Δημαρχείο Κοζάνης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας, ο οποίος είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, παρουσία των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου και του βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Γιάννη Θεοφύλακτου, για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αντιπρόεδρος του «Δικτύου Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων» ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης ΙωαννίδηςΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η πανηγυρική Γενική Συνέλευση του δυναμικού και πολλά υποσχόμενου «Δικτύου Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων» και η εκλογή του Διοικητικού του Συμβουλίου. Η εκδήλωση της 7/4/2016 φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενός από τα μέλη του Δικτύου.
Η δύναμη του Δικτύου βασίζεται στην εκπροσώπηση μεγάλου μέρους της χώρας μέσα από την ευρύτητα της μετοχικής του σύνθεσης, η οποία αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει 55 Δήμους, 21 Αναπτυξιακές εταιρείες και 3 Πανεπιστημιακούς/ εκπαιδευτικούς φορείς, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπ.Α.Α.Τ. -Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Κ.Ε.Δ.Ε. -Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

 

 

  Περισσότερα...

 

Ειδήσεις του Δήμου Κοζάνης