.

 

 

.

 

Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο
Πρώτη η Ελλάδα στην κατανάλωση αντιβιοτικών στην Ευρώπη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Κοζάνης, η Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια», τη Δευτέρα, 8/2/2016, στην Αίθουσα ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ.

Η Εκδήλωση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ενημερωτικής Εκστρατείας για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών και των Εμβολίων που διοργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Συντονιστές της Εκδήλωσης ήταν η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης κα Ελένη Τασοπούλου και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κος Χαράλαμπος Τσεβεκίδης.
Μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία - 31 Μαρτίου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών

 

 


Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης με την  532/2014απόφασή του, ενέκρινε την μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ) σε ποσοστό 67% και άνω για το έτος 2015.

 Σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση εφαρμόζεται  μείωση τελών καθαριότητας και φωτισμού σε ποσοστό τριάντα τοις εκατό (30%), για τους πολύτεκνους και για άτομα με αναπηρία (67% και άνω).

 

Περισσότερα
Αλλαγή κατευθύνσεων επί της οδού Μεγ.Αλεξάνδρου στα φανάρια (φωτεινοί σηματοδότες)

Από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης ανακοινώνεται ότι  η κίνηση των οχημάτων από την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου (πριν τα φανάρια)  προς τις οδούς Παύλου Μελά και Τριανταφυλλίδη, θα γίνεται από τη δεξιά  λωρίδα κυκλοφορίας της Μεγ. Αλεξάνδρου, ενώ τα οχήματα κινούμενα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου θα έχουν υποχρεωτική κατεύθυνση μόνο αριστερά προς την Πλ. 28ης Οκτωβρίου.


Ειδήσεις του Δήμου Κοζάνης