.

 

 

.

 

Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο
ΝΕΡΟ: Η εξοικονόμηση του είναι υπόθεση όλων μας!

 Φίλη και φίλε καταναλωτή


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κοζάνης φρόντισε και φροντίζει να υπάρχει επάρκεια νερού άριστης ποιότητας, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων μας.

Αυτό όμως που είναι σήμερα αυτονόητο και διασφαλισμένο χάρη στις συντονισμένες και οργανωμένες προσπάθειες της ΔΕΥΑΚ, για να διατηρηθεί στο καλύτερο δυνατό επίπεδο χρειάζεται και τη συνδρομή όλων μας μέσα από λογική χρήση και κατανάλωση του νερού.

 


Περισσότερα...


Ένα χρόνο συμπληρώνει η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης στην υπηρεσία των δημοτών- Θετικός ο απολογισμός

 

 

Σημαντικά αποτελέσματα στη λειτουργία της Κοζάνης  έχει φέρει η επιστροφή της Δημοτικής Αστυνομίας από το Σεπτέμβριο του 2015, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του απολογισμού δράσης της περιόδου Σεπτεμβρίου 2015-Ιουνίου 2016.  Στη Δημοτική Αστυνομία απασχολούνται 21 άτομα έναντι σχεδόν διπλάσιου αριθμού σε σχέση με όταν καταργήθηκε, τα αποτελέσματα όμως είναι εξόχως θετικά και αποδεικνύουν το ορθό της επανασύστασης της από το Δήμο Κοζάνης. Μια θετική επίδραση, που εκφράζεται τόσο στα αριθμητικά στοιχεία όσο και σε ποιοτικά χαρακτηριστικά.

 

Γραφείο υποδοχής πρωτοετών φοιτητών από το Δήμο Κοζάνης


    Ο Δήμος Κοζάνης προχωρά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  στη σύσταση γραφείου υποδοχής πρωτοετών φοιτητών. Τα αποτελέσματα της περσινής πρώτης χρονιάς, ήταν άκρως ενθαρρυντικά καθώς ήταν δεκάδες οι νέοι φοιτητές και οι γονείς που αναζήτησαν και βρήκαν πληροφορίες για το νέο τόπο διαμονής τους.

Το γραφείο βρίσκεται εντός του Δημαρχείου Κοζάνης (στο ισόγειο) και έχει ως στόχο να δίνει βασικές πληροφορίες για την Κοζάνη στους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στους φοιτητές δίνεται χάρτης της Κοζάνη καθώς και όποια άλλη χρηστική πληροφορία , απαραίτητη για τις πρώτες μέρες διαβίωσης τους στη νέα τους πόλη.
Ειδήσεις του Δήμου Κοζάνης