.

 

 

.

 

Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο
Επαναλειτουργεί το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κοζάνης

   

Επαναλειτουργεί, μετά την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών από τις υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης το Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Το κέντρο λειτουργεί με την ευθύνη της Δημοτικής Αστυνομίας και εκεί πραγματοποιείται το πρακτικό μέρος των μαθημάτων κυκλοφοριακής αγωγής, που πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία του Δήμου στην αρχή της σχολικής χρονιάς.

 


Περισσότερα...


Σημαντική επίσκεψη της Σκα Κέλλερ στο Δήμο Κοζάνης


Η δυνατότητα στήριξης  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα αιτήματα των περιοχών, σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που εισέρχονται ή βρίσκονται στη μεταλιγνιτική περίοδο, ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη στο Δήμο Κοζάνης της  Ευρωβουλευτού των Πρασίνων  και αντιπρόεδρου της Ευρωομάδας των Πρασίνων - Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Σκα Κέλλερ, με το Δημάρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και φορείς της περιοχής .

Συνάντηση του προέδρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης κ. Π. Δημόπουλου με τον Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος κ. Φ. Τσιμπόγλου


Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος κ. Φ. Τσιμπόγλου είχε την Παρασκευή 13/5/2016 στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου της Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος της Κοβενταρείου Βιβλιοθήκης Κοζάνης κ. Π. Δημόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Β. Μπουγιοτόπουλο.

 

 

Ειδήσεις του Δήμου Κοζάνης