.

 

 

.

 

Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο
Λαική συνέλευση για την πρόοδο της μετεγκατάστασης της Ποντοκώμης

 

Λαική συνέλευση για την πρόοδο της μετεγκατάστασης του οικισμού, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Ποντοκώμη, με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων και παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, των Αντιδημάρχων Κώστα Δεσποτίδη, Αριστοτέλη Πουτακίδη, Γιάννη Ιωαννίδη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνη Κύρινα και με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη και του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά. Οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες θετικές εξελίξεις και στη συνέχεια συζητήθηκε ο τρόπος διαχείρισης των επόμενων φάσεων της μετεγκατάστασης.

 


Περισσότερα...


Πρόγραμμα έκπτωσης έως 50% στα δίδακτρα των φροντιστηρίων, σε παιδιά των οποίων οι γονείς είναι κάτοχοι-δικαιούχοι της κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Κοζάνης.

 

 


Ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO Κοζάνης Γρεβενών πρόκειται να υλοποιήσει για 1η χρονιά φέτος το πρόγραμμα έκπτωσης έως 50% στα δίδακτρα των φροντιστηρίων, σε παιδιά των οποίων οι γονείς είναι κάτοχοι-δικαιούχοι της κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Κοζάνης.

 

 

Έναρξη λειτουργίας χώρου στάθμευσης 94 θέσεων στην ΖΕΠ Κοζάνης


Μετά από την 1/4/21.9.2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΕΠΟΚ, τίθεται σε λειτουργία ο χώρος στάθμευσης χωρητικότητας 94 θέσεων, στο οικοδομικό τετράγωνο 11 της ΖΕΠ επί της οδού Αντώνη Τρίτση, απέναντι από το κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Η είσοδος στο χώρο στάθμευσης θα είναι ελεύθερη και η στάθμευση, δωρεάν χωρίς χρεώσεις, για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Μαρτίου 2017. Μετά την λήξη της περιόδου δωρεάν λειτουργίας, το Δ.Σ. της ΔΕΠΕΠΟΚ θα επανεξετάσει την επιβολή ή όχι πολύ χαμηλών χρεώσεων με γνώμονα πάντα την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και μόνο.
Ειδήσεις του Δήμου Κοζάνης