Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο
Ανακοίνωση- πρόσκληση προς τους οφειλέτες του Δήμου Κοζάνης για υποβολή αιτήσεων ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους
Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 του νόμου 4257/2014(ΦΕΚ 93Α΄) , την εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. 36 / 06 Ιουνίου 2014, απ 23334 ΑΔΑ: ΒΙΥ0Ν-ΑΣΗ και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης 251/2014 , ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δήμο Κοζάνης –περιλαμβανομένων και των μισθωμάτων- που ήταν βεβαιωμένες κατά την ημέρα δημοσίευσης του νόμου -14 Απριλίου 2014- δύνανται να ρυθμίζονται και να καταβάλλονται σε μηνιαίες δόσεις .


Περισσότερα...
Λασσάνεια 2014!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Λασσάνεια 2014! Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Δείτε αναλυτικά όλες τις πολιτιστικές τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνει το φετινό  πρόγραμμα των ΛασσανείωνΠερισσότερα...
«Ό,τι σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο!» Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης!


Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων

Είσαι από 4 έως 14 ετών και θα παραμείνεις ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην πόλη; Ψάχνεις τρόπους να περάσεις δημιουργικά και χαρούμενα τις καλοκαιρινές σου διακοπές; Από τις 16 Ιουνίου έως τις 14 Σεπτεμβρίου  η  Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης είναι η λύση που αναζητάς!  Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να δηλώσεις συμμετοχή! Μια ομάδα 35 εθελοντών*- με πολλές διαφορετικές ειδικότητες- πολύτιμοι συνεργάτες της βιβλιοθήκης μας, θα σε βοηθήσει και θα σε μυήσει στην περιπέτεια των αντίθετων και στον κόσμο των βιβλίων.

Περισσότερα...
Ειδήσεις του Δήμου Κοζάνης


 

 

 

 


e-Υπηρεσίες