.

 

 

.

 

Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο
CaptchaCode

Επαλήθευση αριθμού
Εγκεκριμένες θέσεις με μετάταξη μέσω της Κινητικότητας στη Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης


Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκαν οι παρακάτω 12 θέσεις, που αφορούν σε ειδικότητες 4 Αρχειονόμων ΑΕΙ, 6 Βιβλιοθηκονόμων ΤΕΙ, 1 Ιστορικού Αρχαιολόγου Π.Ε  και 1 Λογιστή Τ.Ε, από την Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας, για την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην εφαρμογή έως και την Τρίτη 13/11/2018.

Λευτέρης Ιωαννίδης: Περήφανοι για την οικονομική λειτουργία του Δήμου Κοζάνης- Διαφάνεια και αποτελεσματικότητα


Ξεκινώντας πριν από τέσσερα χρόνια τη θητεία μας , θέσαμε ως στόχο την οικονομική εξυγίανση του Δήμου Κοζάνης, την πλήρη διαφάνεια στην λειτουργία της οικονομικής υπηρεσίας και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας  της . Η αποτελεσματική δημοσιονομική διαχείριση είναι η θεμέλιος βάση της εύρυθμης λειτουργίας ολόκληρου του Δήμου και μόνο αν είναι ισχυρή μπορεί να την υποστηρίξει.
 
Τέσσερα χρόνια μετά και σε ένα δύσκολο οικονομικά  περιβάλλον, είμαστε περήφανοι να πούμε πως ο Δήμος Κοζάνης έχει κάνει  σπουδαία βήματα,  όπως αποτυπώνεται και στον Ισολογισμό του 2017, που παρουσιάσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Προστατευτικές μπάρες κατά μήκος του ρέματος Σουλού τοποθέτησε ο Δήμος Κοζάνης- Ένα χρόνιο αίτημα της περιοχής του Ελλησπόντου υλοποιείταιΈνα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Ελλησπόντου , αλλά και των εκατοντάδων καθημερινά διερχόμενων οδηγών, ικανοποιείται  με την τοποθέτηση  στηθαίων ασφαλείας κατά μήκος του ρέματος Σουλού. Ο Δήμος Κοζάνης τοποθέτησε μπάρες μήκους 3χλμ. ενώ υπολείπονται  1,7χλμ. τα οποία  αναμένεται να καλυφθούν από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
« Παράλληλα με το ρέμα Σουλού, υπάρχει ένας αγροτικός  δρόμος περίπου 4,5χλμ., με γνωστή επικινδυνότητα εδώ και χρόνια, όπου δυστυχώς έχουμε θρηνήσει και  ανθρώπινες ζωές. Ένας δρόμος από τον οποίο καθημερινά διέρχονται οι κάτοικοι  της περιοχής του Ελλησπόντου (κυρίως Ακρινής και Αγίου Δημητρίου), εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και όσοι μετακινούνται από και προς την περιοχή Δημ. Υψηλάντη.

 Περισσότερα...


Υπεγράφη η σύμβαση για την αναβάθμιση και επέκταση του Τιάλειου Γηροκομείου από το Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη ΙωαννίδηΥπεγράφη από το Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και τον ανάδοχο, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου αναβάθμισης της υπάρχουσας πτέρυγας και κατασκευής νέας στο Τιάλειο Γηροκομείο, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρου Καρυπίδη.
Το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και αναμένεται να ολοκληρωθεί στους επόμενους 18 μήνες.
«Μια σπουδαία  μέρα η σημερινή καθώς   υλοποιείται η  δέσμευση μας για εκτέλεση ενός έργου μεγάλης αξίας για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Είναι ηθική μας υποχρέωση να σταθούμε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και να φροντίσουμε να δημιουργηθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη διαβίωση τους» ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης ο οποίος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη για τη χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ,  τον Μητροπολίτη κ. Παύλο και το σύνολο των ανθρώπων της  Μητρόπολης για την καθοδήγηση και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Ειδήσεις του Δήμου Κοζάνης