.

 

 

.

 

Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο
Ενεργοποιείται η ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης- Συμφωνία Δήμου Κοζάνης και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ

 


Την ενεργοποίηση της Βιομηχανικής Περιοχής της Κοζάνης συμφώνησαν ο Δήμος Κοζάνης και η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ., δίνοντας έτσι αίσιο τέλος σε μία εκκρεμότητα 20 ετών. Η Βιομηχανική Περιοχή, η οποία με την ένταξή της στο Νόμο 3982/2011 θα μετονομαστεί σε Επιχειρηματικό Πάρκο Κοζάνης, χωροθετείται στις κτηματικές περιφέρειες Μαυροδενδρίου και Κοίλων του Δήμου Κοζάνης και έχει συνολική έκταση περίπου 680 στρέμματα, με άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό. Τα κυριότερα έργα υποδομής είχαν ήδη ολοκληρωθεί από την ΕΤΒΑbank το 1999, ενώ απομένουν να υλοποιηθούν έργα συντηρήσεων και ενεργειακών και τηλεπικοινωνιακών δικτύων.

Περισσότερα...

 


Ο Δήμος Κοζάνης συμμετείχε στην πρώτη πανελλήνια έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού στη Ναύπακτο

 

 

O Δήμος Κοζάνης, εκπροσωπούμενος από την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κα Ε. Τασοπούλου, τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης κ. Α. Δημητριάδη και τον Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του ΟΑΠΝ κ. Γ. Σιαμπανόπουλο, συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία με περίπτερό του στην πρώτη Πανελλήνια Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στις 14-17 Οκτωβρίου στη Ναύπακτο. Στην έκθεση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, συνολικά 25 Δήμοι, ενώ ‘το παρών’ έδωσαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και πολλών θεσμικών φορέων.

 

 

Οι προοπτικές ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα βασικό θέμα στη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκο Μπόλαρη
Το Δημαρχείο Κοζάνης επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρα ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη για θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου.
Παρόντες επίσης ήταν ο βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης, οι Αντιδήμαρχοι Αχιλλέας Δημητριάδης, Ελένη Τασοπούλου, Γιώργος Βαλαής, Κώστας Δεσποτίδης, Αριστοτέλης Πουτακίδης, ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάκης Γκούμας και ο Γ.Γ. του Δήμου Βασίλης Μπουγιοτόπουλος.
Ειδήσεις του Δήμου Κοζάνης